Deze site maakt gebruik van cookies.

Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren. 

Ok

logo.png

Samen werken aan herstel

SanaVital-Webshop.nl

Orthomoleculaire suppletieHR weegschaal fruit-vitaminen 30703410_l.jpg

Onze dagelijkse voeding bevat voldoende voedingsstoffen die nodig zijn als brandstof, maar vaak niet voldoende stoffen die ons lichaam nodig heeft om fysiek en geestelijk optimaal te kunnen functioneren. Een goede gezondheid bereikt u door de juiste voeding te combineren met belangrijke orthomoleculaire suppletie, oftewel aanvullende voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen en sporenelementen.

Gezondheidsklachten door te weinig voedingsstoffen

Wanneer u een tekort heeft aan belangrijke voedingsstoffen kunnen er allerlei gezondheidsklachten ontstaan. Dat kan variëren van een verminderde weerstand tot allergieën, en van vermoeidheid tot geestelijke klachten waaronder bijvoorbeeld depressiviteit. Maar ook bepaalde organen kunnen minder goed functioneren bij een gebrek aan voedingsstoffen en er kunnen chronische aandoeningen ontstaan. 

SanaVital adviseert over voeding en supplementen

Veel chronische aandoeningen zijn gerelateerd aan voeding die het lichaam ontregeld heeft. Maar voeding kunnen we ook inzetten om het zelfgenezend vermogen van het lichaam te activeren om bepaalde aandoeningen te verbeteren en te herstellen. We kijken naar de klachten die u heeft en naar de ontregelde organen of lichaamssystemen. Om het lichaam een handje te helpen zetten we vervolgens suppletie in. Een uitgelezen aanvulling van vitaminen, mineralen of sporenelementen die lichaam en geest ondersteunen gezond te worden en te houden.