Deze site maakt gebruik van cookies.

Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren. 

Ok

logo.png

Samen werken aan herstel

SanaVital-Webshop.nl

Vragen? Neem contact op!

Telefoon: 06 - 34 88 11 95
E-mail: info@sanavital.nl

Hoe maakt u een afspraak

U kunt een afspraak inplannen voor een consult of behandeling op maandag, woensdag en vrijdag tussen 9.00 tot 17.00 uur en op dinsdag en donderdag tussen 10.00 tot 17.00 uur en 18.00 tot 20.00 uur. Omdat wij niet altijd in de gelegenheid zijn om de telefoon aan te nemen, kunt u ook een afspraak inplannen via ons afsprakensysteem. Of maak gebruik van het contactformulier.

Hartelijk dank en graag tot ziens!

Verwijzing en vergoeding

U heeft geen verwijzing van uw huisarts nodig om een afspraak bij SanaVital te maken. Wanneer u een (online) afspraak maakt, kunt u het online vragenformulier invullen dat we samen zullen bespreken tijdens uw eerste consult.

Natuurkundige geneeswijzen worden veelal vergoed wanneer u een aanvullende verzekering heeft. U kunt in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering lezen wat u vergoed krijgt. Natuurlijk kunt u ook uw verzekeringsmaatschappij hierover bellen als u vragen heeft.

Tarieven 

Eerste consult uitgebreid, inclusief meting* (45 minuten) € 85
Vervolgconsult uitgebreid, inclusief meting* (30 minuten) € 55
Vervolgconsult, zonder meting (30 minuten) € 40
   
Voetreflex therapie (20 minuten) € 35
Massage, holistisch (30 minuten) € 40
Massage holistisch (60 minuten) € 60
Vuur cupping (60 minuten) € 60
Hydrocolontherapie (totale tijd circa 60 minuten) €110
Ooracupunctuur (30 minuten) € 30
Medical taping (10-15 minuten) € 15
Helicobacter pylori test € 30
Gezichtsacupunctuur (60 minuten)
Dit is een vanaf-prijs. De prijs is afhankelijk van benodigd materiaal en tijd. Dit wordt altijd vooraf besproken en met uw instemming. 
€ 70

*Uitgebreid betekent inclusief meting. Het eerste consult is met Levend Bloed Analyse (LBA). Het vervolgconsult met een LBA-, CRP-, HB-, of vitamine K-meting, afhankelijk van uw klacht.

Bovenstaande tarieven zijn geldig vanaf 1 januari 2020.

Wij zullen u nooit afraden om uw (huis)arts te raadplegen. Liever werken we samen met de reguliere geneeskunde.

Betaling

U kunt uw consult en behandeling contant of per pin betalen. Na betaling van de factuur krijgt u een exemplaar van ons mee om, indien van toepassing, te declareren bij uw zorgverzekeraar.

Afspraak afzeggen of verplaatsen

Wilt u een afspraak afzeggen? Dan ontvangen wij graag uiterlijk 2 werkdagen van te voren een bericht. Een afspraak op maandagmorgen kunt u uiterlijk voor vrijdagochtend 12.00 uur afzeggen. Op deze manier kunnen wij er tijdig in onze planning rekening mee houden en andere cliënten de mogelijkheid bieden om af te spreken. Bij te late afzegging kunnen we de geplande tijd bij u in rekening, afhankelijk van de reden.