Deze site maakt gebruik van cookies.

Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren. 

Ok

logo.png

Samen werken aan herstel

SanaVital-Webshop.nl

Intakeformulier

Onderstaand PDF-bestand 'Anamneseformulier' kunt u digitaal invullen of uitprinten en handgeschreven invullen​​​​​​​. Download het formulier en sla het bestand eerst op onder uw eigen naam op uw computer, VOORDAT u het invult. Daarna kunt u het naar ons mailen. Klik op de link:

Anamneseformulier.pdf (download)

Heeft u niet de mogelijkheid om het formulier te downloaden, neem dan contact met ons op via het contactformulier of via info@sanavital.nl

U kunt eventueel ook het verkorte anamneseformulier invullen via de website, zie hiernaast.

Hoe maakt u een afspraak

U kunt een afspraak inplannen voor een consult of behandeling op maandag, woensdag en vrijdag tussen 9.00 tot 17.00 uur en op dinsdag en donderdag tussen 10.00 tot 17.00 uur en 18.00 tot 20.00 uur. Omdat wij niet altijd in de gelegenheid zijn om de telefoon aan te nemen, kunt u ook een afspraak inplannen via ons afsprakensysteem. Of maak gebruik van het contactformulier.

Hartelijk dank en graag tot ziens!

Werken volgens holistisch principe

Een natuurgeneeskundig therapeut werkt volgens het holistische principe, dat betekent dat er naar de mens ‘als geheel’ wordt gekeken. We onderzoeken en behandelen niet alleen de klacht waar u last van heeft, maar we gaan uit van u als een compleet mens. Oorzaak en gevolg laten zich meestal niet op dezelfde plaatsen in het lichaam zien. 

Het anamneseformulier als uitgangspunt

Wanneer u een afspraak maakt, vragen wij u om een uitgebreide vragenlijst in te vullen en deze 3 dagen voor uw eerste afspraak te mailen of bij de praktijk aan te leveren. Het anamneseformulier is een belangrijk uitgangspunt voor ons gesprek tijdens onze eerste afspraak. U kunt uw klachten en ervaringen dan natuurlijk verder toelichten. Binnen de natuurgeneeskunde gebruiken wij verschillende methoden om de oorzaak van uw klachten vast te stellen. Wij werken met onderzoeksmethoden van Levend Bloed Analyse (LBA) en een CRP-meting. Daarna bepalen we het vervolgtraject van de behandeling.  Op deze manier zoeken we naar de oorzaak van uw klacht en werken we vanuit dat punt aan een betere gezondheid en een vitaler leven. 

Zou u 3 dagen voor uw eerste bezoek het intake-/anamneseformulier willen aanleveren? Hiernaast vindt u de toelichting en de link om het formulier te downloaden.

Verkort anamneseformulier

Bij voorkeur ontvangen wij het uitgebreide anamneseformulier (zie kolom hiernaast). Maar wanneer u geen gelegenheid heeft om het uitgebreide formulier te downloaden en (digitaal) in te vullen, kunt u gebruikt maken van het verkorte anamneseformulier hieronder. Alvast hartelijk dank!

Required
Required
Required
Required
Required
Required
Required
Required
Required
Required
Required
Required
Required
Required
Required
Required
Required
Required
Required
Required
Captcha Code