Deze site maakt gebruik van cookies.

Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren. 

Ok

logo.png

Samen werken aan herstel

SanaVital-Webshop.nl

Onze praktijk

Hoe maakt u een afspraak

U kunt een afspraak inplannen voor een consult of behandeling op maandag, woensdag en vrijdag tussen 9.00 tot 17.00 uur en op dinsdag en donderdag tussen 10.00 tot 17.00 uur en 18.00 tot 20.00 uur. Omdat wij niet altijd in de gelegenheid zijn om de telefoon aan te nemen, kunt u ook een afspraak inplannen via ons afsprakensysteem. Of maak gebruik van het contactformulier.

Hartelijk dank en graag tot ziens!

Vitaal door het leven

Dat klinkt eenvoudiger dat het vaak blijkt te zijn. De visie van SanaVital is dat het zeer zeker wel kan. Door de symptomen van klachten te herkennen, te testen en te behandelen zal men zich uiteindelijk fitter en meer in balans voelen. 

Samen werken aan herstel

Onze praktijk heeft diverse onderzoeksmethoden en behandelingen, allemaal gebaseerd op natuurgeneeskundige principes en volgens holiststische inzichten. 

Naast ons advies en behandeling zal u zelf natuurlijk ook uw steentje bij moeten dragen. Niets gaat vanzelf weten we inmiddels allemaal. Daarom ook: SanaVital; samen werken aan herstel.

Vijf natuurgerichte principes

SanaVital is aangesloten en geregistreerd bij BATC. Met een BATC therapeut heeft u de zekerheid van een kwalitatieve, natuurgerichte vorm van zorg die is gebaseerd op de vijf natuurgerichte principes; energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche. Op die manier zorgen we voor een holistische benadering van uw klachten en baseren we daar ook het onderzoek en behandeling op. 

Over de vijf natuurgerichte principes kun u meer lezen op de website van BATC:  https://www.batc.nl/vijf-natuurgerichte-principes.php