Deze site maakt gebruik van cookies.

Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren. 

Ok

logo.png

Samen werken aan herstel

SanaVital-Webshop.nl

Hypno- en  regressietherapie

Hypno- en regressietherapie wordt doorgaans ingezet om ongewenste gewoonten of gedragingen te doorbreken. SanaVital zet deze methode in als onderdeel van een behandelplan, en niet als een op zichzelf staande therapie. Het wordt toegepast bij andere behandelingen.

Met SanaVital naar de kern van het probleem

Tijdens het intakegesprek bespreken we de klachten die u ervaart en welke ervaringen uit het verleden waar u last van heeft. Daarna kunnen we hypno- en regressietherapie opnemen in het behandelplan. 
Tijdens een volgende afspraak volgt de hypnose, waarin u in een ontspannen toestand wordt gebracht. U hoeft hier niet bang voor te zijn, u weet precies wat er gebeurt en wat u zegt. Het gaat erom dat u tijdens de ontspannen toestand van een hypnose gemakkelijker naar de kern van het probleem komt. U kunt gemakkelijk teruggaan naar herinneringen in het verleden en deze gaan verwerken.

Toepassingen

Hypno- en regressietherapie kan ingezet worden bij klachten zoals; angsten, trauma's, fobieën, burn-out, slaapproblemen, onzekerheid, blokkades en het niet lekker in je vel zitten.